Blog

Ultimele noutati
Da, noi vă ajutăm!

Da, noi vă ajutăm!

18.03.2016.

Noi nu facem minuni, dar ne facem utili. Cum? Atât de simplu. Nu vindem speranțe și menținem calitatea serviciilor oferite. Așadar, să explicăm în ce constă ajutorul nostru.
Imaginați-vă o afacere care s-a lansat recent. Cum o promovăm? Sunt multe mijloace, dar unul dintre cele mai cunoscute este mediul online. Da, promovarea online vă poate face cunoscuți, iar afacerea poate fi una de succes. Sigur, mediul online, dar cum? În primul rând, realizarea unui site de prezentare ar fi primul pas, pentru că informați  și promovați.

Să luăm un exemplu banal, recent ați deschis o pesniune într-o zonă muntoasă. Concurența este foarte mare, dar noi avem nevoie de ea, pentru că așa știm unde ne situăm și ne stabilim traseul. Deci, aveți pensiunea, dar trebuie să o faceți cunoscută. Apelați la prieteni, rude, colegi de serviciu etc, dar nu vreți să vină doar oamenii apropiați, ci oameni de peste tot. Hotărâm să trecem online, realizăm un site de prezentare, eventual povestim frumos despre noi, apelăm și la rețelele de socializare (pot fi de mare ajutor) și ne facem cunoscuți. Putem evolua mai greu sau mai repede, însă nu trebuie să renunțăm. Important este să ne menținem.
Cum putem noi să te ajutăm în toată afacerea asta?

  • vă prezentăm un design pentru site/cărți de vizită etc
  • realizăm site-ul
  • promovăm afacerea
  • explicăm fiecare proces în parte
  • lunar livrăm rapoarte
  • venim în sprijinul dumneavoastră cu un bonus, nu-l dăm noi, ci îl solicitați. Cum? Considerați că mai aveți nevoie de un alt serviciu din portofoliul nostru, noi îl oferim gratuit.

 

 

Author:

Program de lucru: 10:00-18:00
Email: office@vhsoft.ro
Telefon: 0799. 950. 837