Blog

Ultimele noutati
Ai încredere tine și succesul te va îmbrățisa!

Ai încredere tine și succesul te va îmbrățisa!

29.01.2016.

Nu uita că o vorbă spune așa „Dacă te hotărăşti să mergi înainte, spre ţelul tău, trebuie să ai încredere în tine însuţi, să fii independent. Contează pe tine însuţi.” Și nu uita că în vorba asta adevăr mare se grăiește. Când am decis să pornesc într-un domeniu, nu a fost de fiță sau să concurez cu te miri cine, din contră, a fost să-mi dovedesc mie că pot. Apoi, pentru că am crezut în mine, „eu” a devenit „noi”.

Fiecare om are un țel al lui, dar de cele mai multe ori nu crede în el, iar dacă tu nu crezi, cine o va face? Nimeni! Ai idee ce vor spune prietenii tăi? Te interesează cumva? Să-ți vindem un pont, prietenii adevărați te susțin și-ți argumentează avantaje și dezavantaje la ceea ce tu dorești să faci, dar nu te demoralizează, niciodată. Te ajută și sprijină! Noi știm, am avut și avem parte de astfel de oameni. Apoi, cei care vin și-ți zic „Nu va merge, tu nu vezi că mulți au încercat, plus că e concurență”. Așa, și? Concurența nu trebuie să te intimideze, din contră, să te ambiționeze.

Gândește-te, chiar dacă oferiți aceleași servicii, natura ta ca om este să te diferențiezi de alții, deci…ceva este diferit de concurență! Când crezi în tine se observă, când nu crezi, slăbiciunea este la fel de vizibilă, dar mai periculoasă. Normal, fii sigur că există și oameni răi, și oameni buni, dar gândește-te de două ori, ambele cazuri te învață ceva. Noi am crezut în noi din prima secundă, am știut că ce facem noi și alții fac, poate chiar mai bine, dar asta nu înseamnă că noi nu vom reuși sau nu vom fi buni.

Sunt mulți care au pornit cu dreptul, dar nu au continuat la fel. Trebuie să ai încredere în tine, pentru că doar așa vei fi îmbrățișat de succes. Și mai trebuie să faci ceva, să știi să încasezi eșecul cu fruntea sus. Succesul și eșecul sunt două chestiuni care se aplică la tot omul, nu doar ție, mie, nouă sau vouă, la toți. Gândește-te ce pierzi dacă nu ai încredere în tine și ce câștigi dacă faci exact invers. Noi am plecat la drum optimiști, am pus pe hârtie și am ajuns să facem ca totul să fie frumos încet. Noi nu ne oprim aici, ieșim din zona de confort, pentru că asta ne învață și ne sporește încrederea.

Nu uita, încrederea te face om frumos și fericit! Încrederea în tine este pionul principal pentru a reuși pe orice plan și în orice momente! Trebuie doar să crezi!

Author:

Program de lucru: 10:00-18:00
Email: office@vhsoft.ro
Telefon: 0799. 950. 837