Blog

Ultimele noutati
“Clientul nostru, stăpânul nostru.”

“Clientul nostru, stăpânul nostru.”

03.10.2016.

Pro sau contra? În ce tabără te afli?

Deși cred că o astfel de abordare reflectă o urmă de îndoială asupra respectului față de client, și invers. Personal, nu sunt împotriva acestui stil moral, insă nu mă vei vedea susținându-l cu încăpățânare deoarece majoritatea fac abuz de acest privilegiu neconsemnat.

Ca și client ai nevoie de respect pentru că asta îți conferă o siguranță și o certitudine că planurile vor decurge conform planului, însă ce se întâmplă atunci când nu oferiți aceeași doză de respect și apreciere în schimb?

Este adevărat, respectul atrage clienți, însă dorim ca și noi la rândul nostru să primim apreciere la schimb. Consider că trebuie să existe o legătură deoarece depindem unii de ceilalți. Dacă doriți să vă planificați o călătorie, aveți nevoie de o gamă de lucruri care vă ajută atât în transport cât și în cazare iar toate acestea sunt inevitabile pentru desfășurarea vacanței.

Echipa noastră este de părere că sintagma “Clientul nostru, prietenul nostru” este mult mai adecvată perioadei în care trăim și echilibrului între populație. Marea majoritate dintre noi ocupă atât postul de beneficiar, cât și cel de prestator, astfel mulțumim ambele tabere și oferim o relație mult mai strânsă și apropiată între noi.

Tot noi suntem de părere că succesul poate fi atins cu ajutorul relațiilor între noi, al compasiunii și al respectului, astfel nu avem intenția să vă tratăm nici umil, nici cu superioritate, iar asta, din punctul nostru de vedere este ceea ce căutați.

Author:

Program de lucru: 10:00-18:00
Email: office@vhsoft.ro
Telefon: 0799. 950. 837